Американський експеримент

Авторская программа Петра Новочехова

“Американский эксперимент” выходит ежедневно с 10 до 11 по тихоокеанскому времени в прямом эфире на Радио Запад, Фейсбуке и YouTube. Если вы подпишетесь на тот или иной канал, то сможете вовремя получать сообщения о прямом эфире. Кроме того, аудиоверсия программы АЭ доступна в виде подкастов на iTunes. Еще один вариант – скопируйте эту ссылку (https://novochekhov.com/category/amex/feed/podcast/) в подкаст приложение на своем смартфоне. Для андроидов, например, популярны приложения Podcast Addict, Podcast Republic и т.п.

Московія: бунт на колінах (18 березня)

“Американський експеримент” – програма Петра Новочеха про універсальні ідеї американського життя, які можуть бути корисними для України Теми етеру: – “вибори” на росії, – допомога Україні, – зброя від Чехії, – чим відрізняються демократи від республіканців, – чи варто перейматися виборами у США. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast) Аудіоподкаст на Спотифаї – https://open.spotify.com/show/46V7GTvv74cemPOyGNCUwZ

0 comments

Майк Джонсон пропонує ленд-ліз Україні (15 березня)

“Американський експеримент” – програма Петра Новочеха про універсальні ідеї американського життя, які можуть бути корисними для України Теми етеру: – Майк Джонсон: ленд-ліз та конфіскація російських активів на користь України, – звідки у Байдена взялися 300 млн на пакет допомоги, – День Св. Патрика 17 березня, – Рух “Всі разом!” подає позов на Нацраду, – […]

0 comments

Національна рада: “Не ображайте пед-філів!” (14 березня)

“Американський експеримент” – програма Петра Новочеха про універсальні ідеї американського життя, які можуть бути корисними для України Теми етеру: – українські бюрократи придушують конституційні права, – безліч непотрібних в уряді, – 60 млн гривень на державний англомовний YouTube канал з 90 переглядами, – “біологічна справедливість” гендерних активістів, – насильницька русифікація України, – демократи США: за […]

0 comments

Папа Франциск і пекло (13 березня)

“Американський експеримент” – програма Петра Новочеха про універсальні ідеї американського життя, які можуть бути корисними для України Теми етеру: – погляд папи Франциска на пекло, – Байден десь знайшов 300 млн для України, – треба читати закон про допомогу Україні, – російський протест на колінах 17 березня, – політв’язні у США, – як росія виробляє […]

0 comments

Чому Байден не дає жодного пенні Україні? (12 березня)

“Американський експеримент” – щоденна програма Петра Новочеха Теми етеру: – У фонді Байдена для України залишилось 4 млрд., – Чому Байден не дав жодного центу з початку року? – З “60-мільярдного” пакету допомоги Україна отримає цього року не більше 5 млрд., – Оскар українському фільму “20 днів у Маріуполі”, – як устояти у вогняних випробуваннях. […]

0 comments

Реакція на “білий прапор” папи (11 березня)

“Американський експеримент” – щоденна програма Петра Новочеха Теми етеру: – заборона Біблії в СРСР та на росії, – папа-соціяліст пропонує Україні здатися російським комуністам, – реакція церков України, – чи стане Україна протестантською? – лудоманія: американський досвід. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Феміністки проти дівчат (8 березня)

“Американський експеримент” – щоденна програма Петра Новочеха Теми етеру: – комуністичне свято, – феміністки США шкодять жіночому спорту, – таємні клуби ЛГБТ для дітей в початкових школах, – промова Байдена до Конгресу. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Як лідери США зраджували Україну (6 березня)

“Американський експеримент” – щоденна програма Петра Новочеха Теми етеру: – Ніккі Гейли полишає перегони, – хибне припущення, що демократи США є друзями України, – комуністичні мрії української інтелігенції, – справжня надія України. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Як Ілон Маск став громадянином США (5 березня)

Американський експеримент – щоденна програма Петра Новочеха Теми етеру: – супер вівторок, що вирішує долю кандидатів-республіканців, – українці в церквах США, – чоловік та жінка: що дозволено їй, не дозволено йому, – Ілон Маск про загрозу нелегальної міграції, – психологічні експерименти у школах. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Примусити росіян дивитись це (4 березня)

програма Петра Новочеха подивіться документальний фільм “20 днів у Маріуполі” – https://www.kcts9.org/show/frontline/episode/20-days-in-mariupol-x62itb Теми етеру: москва, як Вавилон, буде зруйнована, враження після перегляду фільму “20 днів у Маріуполі”, Фінляндія каже: бийте по росії! рішення Верховного Суду на користь Трампа, опитування виборців, новий наркотик-вбивця на вулицях США. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Фермерські протести очима американців (1 березня)

“Американський експеримент” – програма Петра Новочеха. Теми етеру: мужність – найнеобхідніша чеснота, політв’язні США після 6 січня 2021 року, американські фермери коментують протести у Європі, боротьба лівих урядів проти фермерів, та інші. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Байден блокує 4 млн 155-мм снарядів (29 лютого)

“Американський експеримент” – програма Петра Новочеха. Теми етеру: потрібна нетрадиційна політика до путіна, Форбс про мільйони снарядів, які Байден може дати Україні, Путін не є ворогом демократів, християнські “нацики” США, наступ лівих на права батьків, та інше. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Саакашвілі: росія лусне! (28 лютого)

“Американський експеримент” – щоденна програма Петра Новочеха Теми етеру: читаймо Апокаліпсис Івана Богослова щоб не втратити надію, як Євангелія змінила Алєксєя Навального, звернення до українців Міхеїла Саакашвілі, Бельгія дає гроші на снаряди, Україна витрачає гроші не на оборону, цинічний шантаж Байдена, та інші. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Допомога Україні залишається в США (21 лютого)

“Американський експеримент” – щоденна програма Петра Новочеха о 11 ранку за тихоокеанським часом (о 9 вечора у Києві). Теми етеру: українській уряд перешкоджає виробництву зброї, політичне підґрунтя судів проти Трампа, хто буде віце-президентом, ліві США брешуть про Ізраїль, як росіяни про Україну, левова частка допомоги Україні залишається в США. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Байден штовхає до нової “мінської угоди”? (20 лютого)

“Американський експеримент” – щоденна програма Петра Новочеха о 11 ранку за тихоокеанським часом (о 9 вечора у Києві). Теми етеру: заява Юлії Навальної, брак біблійного фундаменту російської опозиції, Байден своїми діями підштовхує до ганебного миру, Угорщина відверто зневажає уряд США, Гардіан закликає зрозуміти росіян, цифровий концтабір глобальної спільноти, та інші. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Як виглядає справжня допомога США (19 лютого)

“Американський експеримент” – щоденна програма Петра Новочеха о 11 ранку за тихоокеанським часом (о 9 вечора у Києві). Теми етеру: як “антисеміт” Ніксон допомагав Ізраїлю, Байден у порівнянні з Ніксоном, вбивство Навального й реакція Заходу, MAGA може стати MALA (make America little again), та інші. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Маркарова: Ленд-ліз не потрібен

“Американський експеримент” – щоденна програма Петра Новочеха о 11 ранку за тихоокеанським часом (о 9 вечора у Києві). Теми етеру: смерть Навального, подарунок Байдена Путіну, Трамп запевняє, що краще захистить Україну, ще раз про Ленд-ліз, короткозора політика українських дипломатів у США. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Нова Перспектива (15 лютого)

“Нова перспектива” – щотижнева аналітична програма (о 9 вечора у Києві) Теми етеру: християни на окупованих територіях України, допомога Україні з боку США. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Ще один корабель пішов… (14 лютого)

“Американський експеримент” – щоденна програма Петра Новочеха о 11 ранку за тихоокеанським часом (о 9 вечора у Києві). Теми етеру: День св. Валентина та Попільна Середа, українці потопили російській корабель, Байден – добрий забудькуватий дідусь, зла енергетична політика “доброго дідуся”, шалені гроші заробляються на нелегалах. Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Дуже “зелена” енергія

“Американський експеримент” – щоденна програма Петра Новочеха о 11 ранку за тихоокеанським часом (о 9 вечора у Києві). Теми етеру: Сенат США підтримав Україну, що буде робити далі Конгрес, Байден обмежує газову індустрію США, Європа страждає від дорогої електрики, нова паніка лівих: Гольфстрим щезає! Наживо етер у Твіттері (https://twitter.com/petrocast)

0 comments

Comments are closed.